Családi fotózás a Duna-parton

családi fotózás a Duna parton, Budapesten, kisfiú játszik, szülők ölelkeznek a háttérben

Családi fotózás – nevetés és ölelések

Egy mosoly, egy ölelés… Ezek a családi pillanatok és a róluk készült fényképek számomra nagyon fontosak most és lesznek később is. A gyerekek olyan gyorsan megnőnek, változnak, cseperednek. Imádom, ahogy ezeket a puszikat, öleléseket, nevetéseket megÖRÖKíthetem.. Olyan szép ez a szó, mert ezeknek a fényképeknek hála tényleg örökre velünk lesznek. 

Vannak, akiknek nyűg a fotózás, nem szeretik, legszívesebben sosem készítenének fényképeket. Nem vagyunk ugyanolyanok, és ezzel semmi gond nincsen. De vajon 20-30-40 év múlva nem azt fogjuk gondolni, hogy bárcsak lennének fényképek arról az időszakról?

Számomra ezek a fényképek kincsek és én a saját családomról is elkészítem ezeket a kincseket. Hiszen sok-sok év múlva, ezek valószínűleg azon néhány tárgyak egyike lesznek, amik most és akkor is velem lesznek. Sose tudhatom, mikor szeretnék egy kis szeretettel és vidámsággal töltekezni. A fényképek mindig ott vannak velem. Azok a képek pedig, amik a falaidra is kikerülnek, minden pillanatban, amikor rájuk nézel, mosolyt csalnak majd az arcodra:)

A fényképeken szereplő családdal a Duna-partra mentünk fotózni. A család ajándékba kapta a fotózást, és nagyon örültek neki. Igazán vidám, nevetős család, gyönyörű és cuki kisfiúval. 

Nagy öröm volt az ő tovatűnő pillanataikat is megörökíteni:)

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: