Kismama fotózás esetében budapesti helyszíneket szoktam első körben ajánlani, így esett a választás a Városligetre.

A Városliget tökéletes helyszín, minden van, amire csak szükség lehet. Van zöld terület, szép városias részek, egy gyönyörű kastély és a kis tavak körülötte. Karen és John nagyon jókedvű és vidám páros, nagyon jól éreztem magam velük. Sokat nevettek és viccelődtek, ezzel én is könnyen tudok azonosulni. Velük nem kellett a jókedven és a lazaságon dolgozni mert ez mind már az első pillanatban adott volt.

Gyönyörű reggeli fények mellett fotóztunk

és habár még vizes volt az aszfalt és utána fél óráig sikáltam a szoknya alját, megérte. Nekem nagyon tetszenek a képek és Karenék is imádják őket. Alig várom a következő fotózást is ezen a helyszínen, annyi lehetőség van benne. És persze remélem nemsokára következik a folytatás is Karenékkel😊

További kismama fotózás képekért kattints ide:

https://foldeskatalin.hu/portfolio/kismama-fotozas/

Kövess be a közösségi média oldalaimon is:

Facebook: https://www.facebook.com/katalinfoldesphotography

Instagram: https://www.instagram.com/katalinfoldesphotography/

Maternity shooting with Karen and John

In case of maternity photography, I usually recommend locations in Budapest in the first round. Városliget is the perfect location, with everything we could need. There is a green area, beautiful urban parts, a beautiful castle and small lakes around it. Karen and John are a very cheerful and smiling couple, I had a great time with them.

They laughed and joked a lot, which I can easily identify with. You didn’t have to work with them on merriment and laxity because it was all given from the very first moment. We took photos under beautiful morning lights and even though the asphalt was still wet and after that I shook the bottom of the skirt for half an hour, it was worth it.

I really like the pictures and Karen and John loves them too. I can’t wait for the next photo shoot at this location as well, there are so many options in it. And of course, I hope there will be another session with Karen and John soon.