Moments Workshop és fotózás Budapesten

két kisfiúval családi fotózás fényképe

Fotózások és workshopok Budapest egyik legszebb stúdiójában, 4 napba sűrítve.

Egy fotósnak ugyanúgy, mint ahogy minden szakmában, fontos, hogy képezze magát. Én ebben az évben egy workshopot választottam, ami 4 napos volt, és 5 magyar top fotóstól tudtam tanulni ezalatt az idő alatt. Szinte mindegyik fotós mindegyik területen vállal fotózásokat, mégis mindegyik területnek volt egy felelőse:D

A KISMAMA FOTÓZÁSRÓL

Laufer Erzsébettől tanulhattunk én és 20 fotós társam. Nagyon hasznos volt, hogy a végén össze tudtam hasonlítani a képeimet az övéivel és megmutatta hogyan fotóz kismamát stúdióban, minden kérdésre nagyon készségesen válaszolt, nagyon kedves és szimpatikus embernek ismertem meg.

ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁSSAL

kapcsolatban Fehér-Tarcsi Erzsébet, Zsike oktatott minket és habár a fotózáson már nagyobbacska babát fotóztunk vele, ő is sok hasznos információt adott át. Vele is nagyon egyszerű volt együtt dolgozni, nagyon kedves és mosolygós személyiség. Hasznos volt látni őt fotózás közben.

A LIFESTYLE FOTÓZÁS

alapjait Englert Orsitól tanulhattuk meg, nekem ez abszolút egy új perspektívát nyújtott és nagyon magaménak érzem ezt a fotózási módszert.

PORTRÉ FOTÓZÁSBAN

Vörös-Csuta Andi volt a segítségünkre, én valahogy a magyar fotósok közül az övét tartom leginkább követendőnek, csodálom a művészetét és nagyon hasznos volt találkoznom vele.

NŐI ÉS EGYBEN BABÁS FOTÓZÁSRÓL

pedig Rablóczky Szilvitől tanulhattunk, aki pedig a 3-6 hónapos kisbabák és anyukájuk témában mutatott újat, nagyon élveztem ezt a fotózást is😊 Nagyon sokat tanultam tőlük, amiért nagyon hálás vagyok, életem egyik legjobb karácsonyi ajándéka volt ez. A workshopon készült képeimet lentebb találjátok.

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: