Női fotózás – Érezd és lásd magad szépnek és ezt az érzést el ne engedd többet!!!

akt fotó

Évek óta gondolkozol azon, hogy befizesd magad egy női fotózásra?

Mindig azt várod, hogy majd jobban nézz ki?

Szeretnéd magad szépnek érezni és látni?

Ha egész életedben fontos volt neked a nőiességed megélése vagy azt érzed, hogy itt az ideje, hogy előcsalogasd magadból a szexi vadmacskát, akkor itt az idő. Ne várj semmire.

Az évek csak telnek és egyszer csak azt veszed észre, már a bőröd nem olyan, mint réged, inkább takargatnád, mint megmutatnád és lemaradtál egy igazi szexi fehérneműs fotózásról. Félre ne érts,  én úgy gondolom, hogy idősebb korban is lehet szexi képeket készíteni nőkről, esetleg sálakat vagy egy szép selyem köntöst használva. De persze van az a kor, amikor még takargatás nélkül megmutathatod a bőröd. Én már gyerekként arra vágytam, hogy szép legyek. Tudom, butaság, de tényleg annyira vágytam rá. Talán minden lány ezt érzi. Mindig álmodoztam, milyen jó lenne modellnek lenni, hátha majd felfedeznek, természetesen nem így történt. Viszont elkezdtem dolgozni a nőiességemen és mára teljesen megszerettem a külsőm és elégedett vagyok vele, amivel pedig esetleg nem és tudok rajta alakítani, azon pedig próbálok alakítani. De persze tudom, maximalisták vagyunk mindannyian, mindenki Jennifer Lopez külsőre vágyik. DE!

Miért hagynád, hogy lemaradj erről a szuper dologról és kipróbáld, milyen modellnek lenni?

Annyit változott a világ, soha nem gondoltam volna, hogy készülhetnek rólam fotósorozatok, pláne nem azt, hogy akár évente. Viszont annyira imádom és annyira élvezem, amikor modell lehetek. Minden évben szoktam fotózásra menni, van, amikor szexi fehérneműs fotózásra vágyom, van, amikor egy utcai sorozatra. A lényeg, hogy ma már van rá lehetőség, hogy ha tényleg vágysz rá, akkor átéld, hogy milyen, amikor a legszebb önmagadat látod viszont a fényképeken. Gyönyörű sminkben és ruhákban, számodra ideális pózokban és fényekkel fotózva. A fényképeket utána albumban újra és újra megnézheted, sőt kiteheted a falra is.

Hogy igazi önbizalombombaként funkcionálhassanak. Hogy rájuk nézz és azt érezd, igen én egy csodálatos és szép nő vagyok! Nagyon sokan (titkon) vágynak erre… Ezért szeretném én ezt az elképesztő érzést megmutatni minél több nőnek.

Hogy végre te is átélhesd, milyen, amikor csak úgy ragyogsz és jó nőnek érzed magad, mert TE is az vagy. Mind azok vagyunk.

Hogy érezd magad szépnek és töltődj fel azáltal, hogy végre elégedetten nézhetsz magadra egy fényképen.

Érezd és lásd magad szépnek és ezt az érzést el ne engedd többet!!
Akár évente is eljöhetsz fotózásra, vagy amikor hajszínt vagy frizurát váltasz.
Ünnepeld magad és add meg magadnak azt az érzést, amiről lehet régen álmodni sem mertél.

Nézd meg a csomagajánlataimat és fizesd be magad egy fotózásra, hogy átélhesd, amit eddig még nem tapasztaltál meg:

https://foldeskatalin.hu/noi-fotozas/

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: