Dóri színészként végez nemsokára és természetesen szüksége van egy portfoliora. A képeket előre átbeszéltük, megmutatta, hogy milyen képek kellenek. A fotózás 2 órás volt és az egyik régebben gyakran használt műteremben, a Photo Balance stúdióban fotóztunk, és mint mindig, nagyon meg voltam velük elégedve. Nagyon változatosak lettek a képek, hiszen Dórinak többféle stílust, egyéniséget kell megmutatnia. Néha kicsit nehezemre esett a nőies pózok helyett egy tárgyilagos, direkt póz keresése, arckifejezésekben is.

A képek nagyok tetszettek a végén Dórinak is és azóta már cikkben is jelent meg az egyik fényképe. Azt is kiemelte később, hogy nagyon köszöni, hogy szóltam neki, hogy készüljön fekvő kép is, mert arra is szüksége lehet, és tényleg.

Actress portfolio photography

Dóri graduates as an actress soon and of course, she needs a portfolio. We discussed the pictures in advance, she had shown it to me, what pictures are needed. The session took 2 hours and we took photos in one of the previously frequently used studios, the Photo Balance studio, which, as always, I was very happy with. The pictures have become very diverse, as Dóri had to show her several faces/styles. Sometimes I found it a little difficult to find an objective, direct pose instead of the feminine poses, even in facial expressions. Dóri also liked outcome of the shooting, and since then one of her photos has appeared in an article also. She also highlighted later that it was very useful that I told her to take vertical pictures as well, because she might need it and she really did.