Hogyan lettem fényképész?

A fotós pályafutásom 2013-ban kezdődött, amikor is rájöttem, mennyire vonz engem a fényképezés művészete. Ekkor elkezdtem tanfolyamokra, workshopokra járni es belevetettem magam ennek a varázslatos szakmának a rejtelmeibe. Lehetőségem nyílt majdnem 1 évig Domján Andrea – befutott újszülött és kismama fotós – asszisztenseként dolgozni, amikor is elsajátítottam a portré, női és újszülött fotózás minden csínját-bínját.
A következő nagy mérföldkő 2016 volt, amikor megszereztem az OKJ fotográfus oklevelet. Azóta is ugyanolyan szenvedéllyel és örömmel készítem a képeket az ügyfeleimről.

Mire számíts a fotózás alatt?

Mivel Pozitív, vidám és kommunikatív ember vagyok, ez jellemzi a fotózások légkörét is. Emellett maximalista lévén a legjobbat szeretem kihozni a helyzetből, pillanatokból, az életből. Az egész fotózás számomra egy csodálatos folyamat. Ahogy megérkeztek és a kamerám előtt elkezdtek kinyílni, egyre szebb és őszintébb, hitelesebb képet tudok készíteni rólatok. Ezt otthonos vidám és közvetlen légkörrel próbálom minél hamarabb elérni.

A női fotózások a leginspirálóbbak, a gyerkőcös fotózások pedig a legvidámabbak számomra, ezért ezek a fő profilom, azonban egyedi igényekkel is fordulhattok hozzám.

Várlak a következő fotózásomra sok szeretettel:

Kata

Bemutatkozó videó