Üzleti portré fotózás Enikővel

Az utóbbi időben egyre több üzleti fotózásom van, ezért arra gondoltam, hogy bemutatnám nektek a legutóbbi ügyfelem képeit és a honlapját.
Minden üzleti fotózás úgy kezdődik nálam, hogy telefonon tartunk egy fél órás megbeszélést. Gondolatébresztő kérdéseket teszek fel és átbeszéljük, hogy mi a cég profilja és ahhoz milyen helyszín illene, milyen ruhák és milyen színek. Azért tartom ezt fontosnak, mert a fényképek nagyon fontosak egy honlapon, az első benyomás.

Az igényes, minőségi fényképek mellett számomra az is fontos, hogy látszódjon a koncepció, hogy az egész átgondolt legyen.

Az ügyfeleimet nem csak a helyszín kiválasztásában segítem, hanem a színek használatával és néhány olyan kérdést teszek fel nekik, ami segít a koncepció kialakításában és a végén egy olyan honlap állhat össze, ami tényleg ügyfelem célközönségét szólítja meg.
Én, amikor valamilyen szolgáltatást szeretnék igénybevenni, számomra az első dolog, hogy megnézem a vállalkozás honlapját. Sajnos nagyon sok gagyi honlapot látok, számomra a honlap és persze ezzel együtt a fényképek is a szolgáltatás minőségét reprezentálják. Nem egyszer fordult elő, hogy azért nem választottam egy szoltáltatót, mert nem tetszett a honlapja. Ezért számomra kifejezetten fontos, hogy a minőségen túl tényleg olyan fényképeket adhassak át a végén, amik a honlapra látogató emberekben célközönségben bizalmat keltenek.

Enikő fotózása igazán jó példa erre az egész folyamatra, amit a honlapomon egyszerű üzleti fotózásként láttok, de ennél sokkal több van benne;)
Látogassatok el erre a gyönyörű honlapra, remélem tetszik nektek is és nagyon örültem a közös munkának Enikővel.
https://coachingenikovel.hu

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: