Egy újító vállalkozás üzleti fotózása

spárga a szobában, sportoló, üzleti fotózás különleges fotóalannyal

Sok szeretettel üdvözöllek Téged a fotós oldalamon, ahol ma egy kicsit mélyebben megismerheted azt az izgalmas utat, amely a vállalkozások megörökítésével és az emberek inspirálásával fonódik össze. 🌟

👩‍💼📈A saját vállalkozás létrehozása, egy ötlet megvalósítása, a hozzám forduló vállalkozók esetében általában valamilyen szerelemprojekt(mint az én saját vállalkozásom is☺️)

🎯A belső indíttatás, hogy az ügyfelek életét jobbá és gazdagabbá tegyük, szilárd alapja ezeknek a vállalkozásoknak. Éveken keresztül különleges szakértők jártak nálam, akik fotózásomon keresztül hozták el az inspirációt és a változást. Coachok, nyelvi támogatók, masszőrök, és marketingguruk, akiknek az üzenetét tovább árnyalhattam a fényképeim által.

🪜Én igyekszem támogatni a magyar kis- és középvállalkozói szektort, hiszen a nagy óriások és az ő kőkemény marketingjük mellett nagyon nehéz érvényesülni. Pláne, ha az ember valami új szolgáltatást dob a piacra. Hiszen mindannyian szeretnénk felfelé haladni azon a képzeletbeli létrán. A vállalkozásom pedig éppen ezen az úton áll melletted, ha te is ilyen vállalkozó vagy.

🏃Szilvi nagyon különleges programmal támogatja az embereket abban, hogy a testükkel összhangban céltudatosan eredményeket tudjanak elérni és végre elmondhassák, hogy „good shape”-ben vannak. 

🍺🍰 És persze miután gondoskodtunk a testünkről, jöhet az élvezet is, immár jóérzéssel.

💪🏻Számomra nagyon fontos az egészség, fotósként rá is vagyok „kényszerítve” az edzésre és az izomzatom fejlesztésére. Remélem, egyre többen látogatnak majd el hozzá és próbálják ki az újszerű, egyedi megoldást, amivel a testükkel megbarátkozva, összhangba kerülve elérik, hogy elégedettek és boldogok legyenek a testükkel/testükben.

👩🏻‍💻Amikor Szilvi megkeresett a fotózás miatt, akkor a honlap már készen volt, viszont a fényképeket szerette volna frissíteni, hogy összhangban legyen az oldallal, és az üzenettel, amit a honlappal szeretne átadni. Hogy a tartalom meg legyen támogatva a fényképek által is.📷

🤝🏻Nagyon köszönöm Szilvi, hogy engem választottál a fényképek elkészítésére, nagyon élveztem a fotózást és a közös munkát.

💃🏻Én már részt vettem egy táncórán Szilvivel, javaslom mindenkinek, aki hisz abban, hogy a világunkban nem csak az működhet, amit látunk, hanem sok-sok felfedezni való van még. 

🔓Mert sokminden működik, akkor is, ha még a magyarázatot nem találtuk meg rá.

Köszönöm, hogy itt vagy, és remélem, hogy a képeken akár át is tudod érezni azt a lendületet és elkötelezettséget, amivel mindannyian az új és jobb irányba haladunk. ✨📸

www.testaurator.hu

#ÜzletiFotózás #Inspiráció #Egyensúly #Vállalkozás #KözösMunka

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: