Boudoir fotózás, kifejezetten szexi hangulatban

Viszonylag ritkán tudok fehérneműs képeket posztolni, mivel érthető módon, ezeket nem a nagyközönségnek szánjuk😁 Nem vagyunk egyformák. Van, aki romantikusabb hangulatú, sejtelmes képekre vágyik, van aki pedig igazán szexi és vad képekre. A sorozatból csak olyat mutatok meg, amit lehet, de talán így is látjátok, mennyit számítanak a fények, a beállítás, a helyszín.

Amikor női fotózásom van, előre mindig megbeszéljük, hogy a fotóalany mire vágyik, általában kérek olyan képet tőle, ami tetszik neki, hogy lássam belőle a stílusát. Viszont úgy gondolom, ugyanúgy ahogy a személyiségünk is tud fejlődni, a kisugárzásunk is. Ha szexisebb szeretnél lenni, vagy igazán dögös képeket szeretnél magadról, akkor olyan fog készülni. És mivel ez egy igazán intim területe a fotózásnak, én mindent megteszek annak érdekében, hogy kényelmesen érezd magad a fotózáson, emellett a lazasághoz még egy pohár bor is hozzásegíthet😉

Ti gondolkoztatok már azon, hogy szeretnétek egyszer fehérneműs fotózásra menni?

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: