Branding fotózás Tölgyessy Zsófival

üzleti fotózás

A vállalkozások számára rendkívül fontos, hogy professzionális fotókkal dolgozzanak marketing szempontból. A vizuális tartalom egyre nagyobb jelentőséggel bír az online térben, és a minőségi fotók hozzájárulnak a vállalkozások hitelességének és vonzerejének növeléséhez. Professzionális fotókkal kiemelhetjük a termékeinket vagy szolgáltatásainkat, amelyek felkeltik az érdeklődést és vonzzák a potenciális ügyfeleket. A jó minőségű fotók segítenek kiemelkedni a versenytársaktól, és hozzájárulnak a vállalkozásunk pozitív imázsának kialakításához. 

Nemrég osztottam meg veletek egy videót a Facebook oldalamon, amelyben a vállalkozásomról és az idáig vezető útról beszélgettem Tölgyessy Zsófival és Csókás Katával.

Zsófit kb. 2 éve ismerem, amikor becsatlakoztam a marketing programjába. Már az elején megvolt a közös hullámhossz, nagyon élveztem a programot is, nagyon sokat tanultam tőle és azóta is az aktív közösség részeként kapcsolatban maradtunk. Amikor Zsófi megkeresett azzal, hogy szeretne új fényképeket és szeretne felkérni a képek elkészítésére, nagyon boldog voltam 😊😊

Úgy vélem, a jól elkészített üzleti fotó kifejezetten erős marketing eszköz és mivel Zsófi hosszú évek óta marketinges szakember, megerősített abban, hogy jó irányban haladok a viszonylag új profillal, az üzleti fotózással kapcsolatban. Portré képeket régóta készítek, inkább az üzleti portré/branding fotózás az új irány, aminek a volumene nagyon megnövekedett az utóbbi időben.

Egy szó mint száz, csodálatos volt a fotózás, imádtam minden pillanatát és az azt követő ebédet is. Igazi élmény volt Zsófival együtt fotózni és nagyon büszke vagyok, hogy sikerült igazán önazonos, Zsófis képeket készíteni😊

Zsófit itt találjátok meg: https://tolgyessyzsofi.hu/

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: