Inspiráló vállalkozói beszélgetés

Kedves Követőim!

Hosszú évek óta építem ezt a vállalkozást és időről-időre megkérdezitek, hogyan indultam és miért, nem volt-e nehéz az alkalmazotti létből kilépni és vállalkozóként érvényesülni.

Nemsokára videó is fog készülni erről, hogy azok, akik szintén hasonló helyzetben vannak, a tapasztalataimat hallva könnyebben tudjanak döntést hozni, ne érezzék magukat annyira egyedül és motivációt kapjanak a küzdelemhez. Viszont addig is, ajánlom sok szeretettel figyelmetekbe a következő inspiráló beszélgetést, ahol a Tölgyessy Zsófival (Soulpreneour marketing program megálmodója) és Csókás Katával (Momrise Active – női és kismama sportruházat megálmodója) beszélgetünk arról, hogyan vált a szenvedélyünk a hivatásunkká, milyen buktatók voltak és mi hajtott minket mindig előre.

Nagyon köszönöm Zsófinak, hogy meghívott erre a beszélgetésre és lehetőséget adott, hogy elmesélhessem a vállalkozásom történetét (vagy legalábbis egy részét) Zsófi marketing programjára még tudtok jelentkezni, aki szeretne önazonos, nem tukmálós marketinget tanulni, csatlakozzon. Szívből ajánlom őket, itt tudtok velük kapcsolatba lépni:
https://tolgyessyzsofi.hu/
https://www.facebook.com/MomriseActive

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: