Különleges páros fotózás budapesti stúdióban

páros fotózás Budapesten stúdióban_kanapán ülnek és ölelkeznek

Családi fotózások mellett páros fotózásra is szoktak hozzám jönni. Péter születésnapra kapta ajándékba a fotózást és meglepetésként érte a születésnapja reggelén, hogy egy fotózáson fog részt venni. Péter és Timi igazán különleges pár. Szerelem, nevetés, kötődés, érintés, mély érzelmek és vidámság. Ezt mind-mind megtapasztaltam mellettük. Nagyon hamar kiderült, hogy egy hullámhosszon vagyunk és sok nevetéssel és vidámsággal töltöttük meg a Madison Studio nemrég nyílt Harvard termét. Igazán feltöltöttek azon a szombat reggelen, nagyon örültem, hogy ezt a különleges szerelmet én örökíthetem meg. Nagyon örülök, hogy megismertem őket, csodálatos pár.

Szeretek a fotózásaimon pillanatképeket és beállított képeket is készíteni. Ki tudja, kinek melyik lesz a kedvence. Válogatáskor úgy is mindenki eldöntheti, hogy melyik képeket szeretné megkapni. Szeretem a képek változatosságát is, így a stúdiónak elég sok sarkát befotóztuk. Váratlanul a fotózás felénél elkezdett beözönleni a sok napfény, úgyhogy a végén már ez határozta meg, hova mozgattam a modelleket.

Gyakran kérik tőlem azt, hogy én mutassam a pózokat és mondjam meg, hogy mit és hogy csináljanak a modellek. Én ebben nagyon szívesen segítek, hiszen én látom a kamera túloldalán, hogy mi mutat jól és mi nem. Ha nincs ötlet, abban is nagyon szívesen segítek, hiszen számomra ez fotósként az egyik alapvető feladat, kisegíteni a modelljeimet a pózokkal.

Imádtam ezt a fotózást, remélem, találkozunk még Timi és Péter, szuperek vagytok. 

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: