Különleges ékszerek egy női fotózáson

női glamour fotózás nagyméretű ékszerekkel arany szívekkel domináló stúdióban kanapén fekve

Erzsivel igazán különleges fotózásunk volt. Ahogy belépett a stúdióba, azonnal rá szegeződött minden figyelem. Az ékszerei olyan ragyogóan csillogtak, mintha magukban hordozták volna a csillagokat. Ilyen gyönyörű ékszerekkel még senki sem érkezett hozzám, de Erzsinek ez a szakterülete, hiszen ő a DeLine Jewelry megálmodója. Azonnal látszott rajta, hogy mennyire otthonosan mozog ebben a világban.

Erzsi gyönyörű és extravagáns szettjei igazán passzoltak a választott stúdiókhoz és egyéniségéhez is. Az ékszerei nem csupán díszítések, hanem önkifejezési eszközök is. Minden egyes darab különleges, néhány mögött történet is áll. 

Első óránkat a Lenty teremben töltöttük, ahol Erzsi vagánysága és nőiessége találkozott a terem különleges dekorációjával. A hangulat a helyszínen olyan volt, mintha egy mesevilágba csöppentünk volna. Az óriási ablakokon beszűrődő fény finoman körülölelte, miközben a természetes árnyékok és a bútorok elegáns formái remek kontrasztot alkottak az ékszerek ragyogásával. Így készíthettem igazán önazonos képeket róla, amik nem csak azt a pillanatot örökítették meg, hanem Erzsi személyiségét és az ékszerek mögött rejlő történeteket is.

A második óránkat a KOA teremben töltöttük, ahol pedig az ékszereit is szerettük volna bemutatni. Hiszen a jövőbeli sajtómegjelenésekhez, amennyiben kell fénykép, legyen miből választani. A terem modern és letisztult környezete tökéletesen illett az ékszerekhez, mivel így tündökölhettek a festett falak előtt. Ahogy Erzsi kezében a különböző darabokat tartotta, mintha a művészi inspiráció maga öltött volna testet. 

Én imádom ezt a sorozatot, és csúcsszuper volt a fotózás. Ha valaha is gondolkodtál azon, hogy egy olyan ékszert viselj, ami nem csak szép, hanem magában hordozza a személyes történetedet, akkor mindenképpen látogass el a DeLine jewelry honlapjára, rendelj magadnak ékszert, és viseld te is az Erzsi által megálmodott csodákat. És talán, ki tudja, te is megtalálhatod a saját történetedet ezeken a csodásan megörökített fotókon keresztül, amik egy pillanatra megállítják az időt, hogy örökké megőrizzenek egy szeletet az életedből.

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: