Mindenek előtt magas minőségű.

Számomra a minőség elsődleges fontosságú. Mitől minőségi egy fénykép számomra?

1.     Professzionális kamerával  és objektívvel készült. Nikon és Canon gépem is volt már, most majdnem a legújabb Sony fényképezőgéppel fotózom. Emellett kifejezetten portrézáshoz ideális, 85 mm-es objektívet használok, aminek gyönyörű rajzolata van.

2.     Színkártyát használok a fotózások alatt. Ez biztosítja, hogy a fényképeken a valóságnak tökéletesen megfelelő színek köszönjenek vissza.

3.     Évekig tanultam profi fényképészektől, magyar és külföldi tanfolyamokon és workshopokon a retusálás igazán összetett folyamatát. Ennek köszönhetően úgy retusálom az arcokat, hogy megmaradnak a vonások, nem látható apró módosítások által egyszerűen csak tökéletesítem a képet. A retusálással kapcsolatos igényeket pedig az ügyfeleimmel egyeztetem az utómunka előtt, így mindenki magának döntheti el, mekkora és milyen módosítást szeretne a képeken, az eredeti képhez képest.

4. A fényképeket internetre és nyomtatásra optimalizált verzióban is átadom. Így akár nyomtatott sajtóban, vagy internetes felületen is tökéletes lesz.

Amennyiben úgy döntesz, hogy professzionális fényképet szeretnél készíttetni, lépj velem kapcsolatba a honlapomon szereplő elérhetőségeim egyikén.

Tovább a portré fényképeket tartalmazó portfólióhoz:
https://foldeskatalin.hu/portfolio/portre-fotozas/

A Facebook oldamamért kattins:

https://www.facebook.com/katalinfoldesphotography/

Instagram oldalamat pedig itt találod:

https://www.instagram.com/katalinfoldesphotography/