Ikrek fotózására mindig is vágytam, és végre megvalósult Bea pici babáinak köszönhetően. Bevallom, habár az az időszak szerencsére már elmúlt, amikor fotózás előtt izgultam, most mégis előjött. 2 kis csöppség, nem tudtam, mennyire fogják felébreszteni egymást, mennyire tudom majd megvalósítani, amit elképzeltem. És amikor megérkeztem a lakásba és kipakoltam a felszerelést, már láttam, hogy a babák nagyon nyugodtak és szépen pihengettek. Természetesen szerettem volna róluk külön-külön is képeket készíteni és együtt is. Nem tudtam, mennyi időt fog igénybe venni ez az egész, hiszen azt tudom, hogy egy babával mi mennyi ideig tart, de kettővel??!!😄

Annyira édesek és cukik voltak, úgyhogy amikor túllettünk a külön-külön készített képeken, akkor gondoltam, hogy sínen lesz a dolog😊 Persze, azért arra rá kellett jönnöm, hogy az apró részletek kiigazítására nincs annyi időm. Kicsit tartottam attól, hogy ha a tökéletes pózt igazgatom sokáig, akkor nagyon kevés kép lesz. Igazából egy pici kézmozdulat, úgy gondolom nem vesz el a kép értékéből, de volt egy jellemző mozdulat. Bevallom, a nevekkel kicsit zavarba vagyok, de a képeken a jobb oldali cuki kis hajasbaba valahogy mindig nagyon odafordult a tesóhoz. Valahogy mintha úgy érezte volna jobban biztonságban magát. Próbáltam kicsit jobban kifordítani, de ő tartotta a pózt😄😄😄 Hát van ennél édesebb, hogy ennyire bújik a tesójához??

Mennyire szerencsések. Életükben genetikailag kódolva van, hogy nem csak a szüleiktől kapnak majd örök feltétel nélküli szeretetet, hanem egymástól is. Talán nem is létezik ennél szerencsésebb dolog, születéstől fogva kapni egy barátot, aki mindig-mindig ott lesz neked. Akárhány ikerpárral találkoztam idáig, mind nagyon jó barátságban voltak. Szóval számomra ez a két kis csöppség igazán szuperül járt, hiszen a csodás szülők mellé, örök barátot is kaptak ajándékba🎁 Csodás életet nektek drága pici Gérti és Noémi.

További kismama fotózás képekért kattints ide: https://foldeskatalin.hu/portfolio/ujszulott-fotozas/

Kövess be a közösségi média oldalaimon is:

Facebook: https://www.facebook.com/katalinfoldesphotography

Instagram: https://www.instagram.com/katalinfoldesphotography/