Újszülött ikrek fotózása

újszülött iker fotózás szivecske sál

Ikrek fotózására mindig is vágytam, és végre megvalósult Bea pici babáinak köszönhetően. Bevallom, habár az az időszak szerencsére már elmúlt, amikor fotózás előtt izgultam, most mégis előjött. 2 kis csöppség, nem tudtam, mennyire fogják felébreszteni egymást, mennyire tudom majd megvalósítani, amit elképzeltem. És amikor megérkeztem a lakásba és kipakoltam a felszerelést, már láttam, hogy a babák nagyon nyugodtak és szépen pihengettek. Természetesen szerettem volna róluk külön-külön is képeket készíteni és együtt is. Nem tudtam, mennyi időt fog igénybe venni ez az egész, hiszen azt tudom, hogy egy babával mi mennyi ideig tart, de kettővel??!!😄

Annyira édesek és cukik voltak, úgyhogy amikor túllettünk a külön-külön készített képeken, akkor gondoltam, hogy sínen lesz a dolog😊 Persze, azért arra rá kellett jönnöm, hogy az apró részletek kiigazítására nincs annyi időm. Kicsit tartottam attól, hogy ha a tökéletes pózt igazgatom sokáig, akkor nagyon kevés kép lesz. Igazából egy pici kézmozdulat, úgy gondolom nem vesz el a kép értékéből, de volt egy jellemző mozdulat. Bevallom, a nevekkel kicsit zavarba vagyok, de a képeken a jobb oldali cuki kis hajasbaba valahogy mindig nagyon odafordult a tesóhoz. Valahogy mintha úgy érezte volna jobban biztonságban magát. Próbáltam kicsit jobban kifordítani, de ő tartotta a pózt😄😄😄 Hát van ennél édesebb, hogy ennyire bújik a tesójához??

Mennyire szerencsések. Életükben genetikailag kódolva van, hogy nem csak a szüleiktől kapnak majd örök feltétel nélküli szeretetet, hanem egymástól is. Talán nem is létezik ennél szerencsésebb dolog, születéstől fogva kapni egy barátot, aki mindig-mindig ott lesz neked. Akárhány ikerpárral találkoztam idáig, mind nagyon jó barátságban voltak. Szóval számomra ez a két kis csöppség igazán szuperül járt, hiszen a csodás szülők mellé, örök barátot is kaptak ajándékba🎁 Csodás életet nektek drága pici Gréti és Noémi.

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: