Választható kismama ruhák

romantikus kismama fotózás

A kismama fotózás egy különleges alkalom, emiatt érdemes végiggondolni, hogy a fotózáshoz olyan ruhákat használjunk, amiket kifejezetten fotózáshoz készítettek. A választható kismama ruhákat különböző stílusban és fazonban, méretben vásároltam, így a kisebbtől a nagyobb méretekig is találunk rád megfelelő méretű ruhát.

Az általad kiválasztott csomagban szereplő mennyiségben választhatsz ruhát a fotózásra, a csomagokat az árak menüpont alatt találod. A ruhák között vannak one size-ok, kisebb és nagyobb méretű kismamákra való ruhák, a képekhez írt szövegben szerepel a méret is. Választhatsz ruhákat, bodykat, vagy szoknyákat, esetleg csipkeköntöst fehérneműs képekhez. Azt javaslom, a te színeidhez passzoló ruhát válassz. Ha segítségre lenne szükséged ebben a kérdésben, szívesen teszek javaslatot:)

Amennyiben inkán szakemberre bíznád a ruhaválasztást, természetesen tudok neked a sminkesen, fodrászon kívül stílustanácsadót is javasolni, aki a számodra ideális szetteket el tudja hozni a fotózásra, amit előre egyeztettek.

A ruhák egy részét szabadtérre is ki lehet vinni, erről kérlek érdeklődj a fotózás előtt.Amennyiben az én ruháim között nem találsz neked tetszőt, akkor is tudok több ruhakölcsönzőt is javasolni, így biztosan megtalálod a számodra ideális ruhát a fotózásra.

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: