Városi fotózás, egy új szerelem

női glamour fotózás Budapest belvárosában, baseball sapkával laza farmer szettben Szabadság híddal a háttérben fekvő pózban

Ezt a sorozatot Petráról készítettem, és az ötlet az volt, hogy a Szabadság hídtól indulva, a kreativitásomra és intuíciómra bízva magunkat, indulunk el fotózni. Petra kérésének megfelelően nem annyira durván beállított, hanem inkább laza életképeket.

Egyedi fényképeket szeretnétek? Nem tucatfotót? A város a legideálisabb helyszín, minden pillanatban változik és mindenkinek más arcát mutatja.

A második szettel tovább folytattuk a fotózást, lazán vidáman. Érdekes volt kerülgetni a felújítások mellett azokat a helyeket, ahol valami extra kerülhet a fotókra, nem csak egy városi, utcai háttér. Annyira imádtam, a kíváncsiság, hogy mit hol találunk, a sok lehetőség, mennyivel több lehetőség van benne, mint egy stúdióban. 

A naplementéhez közeledve újabb szettre váltottunk, lazaság, baseball sapka, imádtam.  

A lényeg:

TE legyél a képeken. Úgy amilyen TE vagy! Köszönöm Petra, hogy őszintén mondtad, mi tetszik, milyen vagy te, mire vágysz. Így készülhettek olyan képek, amiket imádsz.

Töltsd fel magad a napfény és a gyönyörű képek által!!

Te milyen szettel tudjátok elképzelni magatokat egy városi fotózáson??

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: